Utazási irodák - Adria Tours

Utazás kereső Utazási iroda kereső Kiemelt utak Kedvenc listám
Név: Adria Tours
Cím: 6720 Szeged, Kárász u. 9. Átrium Galéria
Telefon: 62/540-045
E-mail: E-mail küldése
Web: www.adriatours.hu
 

Irodánk már 15 éve működik sikeresen Magyarországon. Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük Önökkel az Adria csodás tengerpartját, a volt Jugoszlávia (Horvátország és elsősorban Montenegró) szépséges tájait.

Magyarországon 2 Irodával rendelkezünk, főirodánk Szegeden van (6720 Szeged, Kárász u.9. Átrium üzletház), a fiókirodánk pedig Budapesten elérhető (Budapest, Andrássy út.61.) az utasok számára. A két magyarországi iroda mellett rendelkezünk még Tivatban (Montenegró) is.

Irodáinkban szakképzett, segítőkész, magyarul, angolul, németül, horvátul és szerbül beszélő kollegák várják az Utasokat.

ONLINE REPÜLŐJEGY FOGLALÁS !!!

Akik nem csak az Adriára, hanem Európa bármely tájára szeretnének eljutni, azok számára teljeskörű szolgáltatásokat biztosítunk, akár nyaralni, üdülni szeretnének, akár csak szállást szeretnének foglalni, pl. szállást tudunk foglalni Európa bármely városában, illetve repülőjegyet bárhová ……és itt még nincs vége...

-----------------------------------------------------------

Tisztelt Érdeklődő!

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődést mutat Montenegro és a montenegrói ingatlan vásárlások iránt.

Amiben biztos lehet az az, hogy nem döntött rosszul. Az alábbiakban felsoroltakból látni fogja, hogy miért is.Montenegro a volt Jugászlávia legdélibb köztársasága. Ez az alig 13 800 négyzetkilométer területű és kevesebb, mint 650 000 lakosú köztársaság az Adriai-tenger partján fekszik. Montenegro természeti adottságai páratlanok. Tengerpartja, mely az Adria déli részén húzódik. A 293 km hosszú tengerparti szakaszból 73 km rendelkezik egyaránt sziklás, kavicsos, aprókavicsos és homokos stranddal is. Egekbe nyúló hegyeirol is ismert, hiszen azokról kapta a nevét is: Montenegro a fekete hegyek országa. A Dinári-hegyek befejező hegyvonulatai találhatók ebben a térségben, az Orjen, Lovcen, Rumija, melyek majd 2000 m magasak. Montenegro gazdag mind történelmi, mind természeti kincsekben. Itt mindenki megtalálhatja azt, amit szeret a hegyeket és a tengert is. Páratlan szépségű a Kotori-öböl. Ez a 40 km-t a szárazföldbe nyúló mediterrán fjord, mely egyedülálló az egész Adriai-tengeren.

1. A Kotori-öblöt a világ egyik legkiválóbb természetes kikötőjének tartják. Hosszú ideig az Osztrák-Magyar Monarchia hadikikötőjeként szolgált, majd a 20. század 20-30-as éveiben a csehszlovák hadsereg is használta. Montegero területét nem érintették az elmúlt évtized háborús eseményei. Az öböl legbelső csücskében fekszik a középkori várfalakkal körülvett, Kotor városa legértékesebb műemlékeivel. 1979 óta az UNESCO Kulturális Világörökség Listáján található. Montenegro adminisztratív fővárosa Podgorica (a valamikori Titograd).

2. Montenegroban 2-3 évvel ezelőtt még nagyon olcsón lehetett ingatlanokat vásárolni, de az elmúlt év eseményei meghozuták a változást ...
Hihetetlenül megnőtt az érdeklődés Montenegro után köszönhető ez Montenegro függetlenné válásának. Számtalan külföldi beruházás indult az elmúlt év folyamán, ezzel párhuzamosan fellendült az ingatlan piac is. Csahogy a magyar beruházások közül néhányat említsünk: A Hunguest hotellánc megvett szállodákat Montengroban, a T-Com és T-Mobile megvette a montenegroi telefontársaságot, de a legnagyobb a Tri Gránit vállalat beruházása, amely Montenegro több területét is érinti. Első lépésben a Kotori öblöt és azon belül is Tivat városát, ahol a hajójavító műhely megvásárlásával elindították egy nagyszabású yacht kikötő és üdülőövezet létesítését. Hogy csak a legnagyobbakat említsük...
Mindezeknek köszönhetően az árak is változtak, de még mindig elfogadhatóak úgy saját célra, mint befektetésre, valamint ezeknek az ingatlanoknak az elkövetkezendő 1-2 évben emelkedni fog az ára.

Néhány információ vásárlással kapcsolatban: Montenegroban a vételár után fizetendő forgalmi adó mindössze 2-4% , amely független az ingatlan értékétől (Magyarországon 2-6%, Horvátországban 5%). Magyar állampolgárok is vásárolhatnak és a nevükre bejegyetethetnek ingatlant.

3. Amennyiben sikerült megfelelőt találni és konkrét vásárlásra kerül sor a vételár 3%-ért teljes körű ügyintézést vállalunk. Amely magába foglalja a telekkönyvi kivonatok, az ingatlan tulajdonjogi állapotának leellenőrzését, a szerződéskötés ügyvédi költségét, a földmérő munkák megszervezését, a szerződések magyarnyelvű hivatalos fordítását és annak bíróságon történő hitelesítését az iléletékkel együtt. További kiadások: tulajdonjog átruházása, mely áll a földmérő munkájából (35 €+150 €), a ház értékbecsüs munkájából (35 €+150 €), és a telekbecsüs munkájából (35 €+150 €), valamint ezek illetékeiből, melyek az értéktől függően kb. 400-500 €

4. Amennyiben a házon felújítási munkálatokat kell végezni vagy bármilyen további karbantartási felügyeletre van szükség, mindezekben számíthat segítségünkre.

5. Amennyiben emailen, faxon vagy telefonon megkeres minket és elmondja igényeit úgy mi azoknak megfelelően keresünk az Ön részére megfelelő ajánlatot. Meghatározhatja igényeit ár szerint, tengertől való távolság, ház-, telek nagyság, környezet szerint, illetve
bármilyen szempontot, ami fontos vagy lényeges Önnek.

Javasoljuk, hogy ugorjon le néhány napra Montenegroba és személyesen győződjön meg a fentiekről, valamint engedje meg hogy segítsünk igazán megfelelőt találni.


 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Utazási ajánlat elhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign