Utazási irodák - ITALIAtour Utazási Iroda

Utazás kereső Utazási iroda kereső Kiemelt utak Kedvenc listám
Név: ITALIAtour Utazási Iroda
Cím: 1053 Bp., Ferenciek tere 3. félemelet 15.
Telefon: +36 1 266-4613
E-mail: E-mail küldése
Web: www.italiatour.hu
 

Az ITALIAtour Utazási Iroda 1990 óta szervez olaszországi utazásokat, és fogad olasz turistákat. Az olasz piacra szűkítve tevékenységünket ma már elmondhatjuk, hogy a legszélesebb olaszországi kínálattal rendelkezünk.
Célunk, hogy utasaink részére megtaláljuk az igényeiknek leginkább megfelelő üdülőhelyet és szállást, megadjunk minden információt ahhoz, hogy utazásuk tartalmas és gondtalan legyen.

Egyéni üdülések céljára ma már az olasz tengerparton szinte bárhol tudunk szállást foglalni, honlapunkra az olcsóbb ajánlatok kerültek fel.

Szállásfoglalás: Városlátogatások, szakmai vásárok, üzleti találkozók, opera előadások, foci meccsek, autós és motoros találkozók, kiállítások látogatása céljából. A szükséges belépőket, jegyeket is megszerezzük.

Zárt csoportok számára testreszabott körutazásokat, programokat szervezünk, biztosítva szállást, étkezést, helyi idegenvezetést, belépőket és a közlekedést is.

Incentive turizmus: Vállalati üdültetést, szakmai továbbképzést, konferenciákat, jutalom utakat takar ez a kifejezés, de ide sorolhatjuk a nagyobb létszámú családi és baráti összejöveteleket, esküvőket is. Olaszország számtalan kiváló helyszínnel rendelkezik ezek megszervezéséhez, a velencei palotáktól, várak és kastélyok során át az elegáns szállodáktól a rengeteg szolgáltatást nyújtó üdülőfalvakig. Ezt a rendkívül összetett és igényes szolgáltatást csak nagy gyakorlattal rendelkező iroda képes nyújtani. Ezt a képességünket már számos bank és nagyvállalat elismerte azzal, hogy ránk bízta 200-500 fős rendezvények lebonyolítását.

Szakmai turizmus: Szakcsoportok, azonos érdeklődésű baráti társaságok gyakran veszik igénybe speciális szolgáltatásainkat, legyen az kerékpáros, motoros túra, borászati szakmai eszmecsere. A megrendelő szakmája számunkra nem akadály.

Gyógyturizmus: Szolgáltatásai ma már szinte bárhol elérhetők, tengerpartok termál fürdői, hegyvidékek sport és beauty szolgáltatásokkal felszerelt szállodái szívesen várják a magyar vendégeket is.
 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Utazási ajánlat elhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign