Utazási irodák - Sapiens Travel

Utazás kereső Utazási iroda kereső Kiemelt utak Kedvenc listám
Név: Sapiens Travel
Cím: 1096 Bp. Telepy u. 29/c
Telefon: 212-72-84
E-mail: E-mail küldése
Web: www.sapienstravel.hu
 

A Sapiens Travel Utazási Iroda munkatársai 1983-óta sikeresen vesznek részt sítúrák, úszás- és teniszoktatás, nyári túravezetés, hegymászás szervezésében, lebonyolításában.

Az iroda fő tevékenységi köre a sportos utak: főleg sí-, és nyári túrák (Ausztria, Olaszország, Franciaország, Szlovákia) szervezése, de emellett további szolgáltatásokkal is állunk megrendelőink rendelkezésére:

Nyári utak Az idegenforgalom változásával egyre nagyobb igény jelentkezik a déli vagy mediterrán jellegű utazásokra. Célországok: Horvátország, Tunézia, Egyiptom, Málta, Ciprus, Törökország, Kréta, stb.
Céges utazások,- Incentív utak. Sok nagy múltú vállalkozással, céggel alakítottunk ki jó kapcsolatokat. Többek között a Digitel, Compack, Hewlett-Packard, Sony, Colliers, Fővárosi- és Pest Megyei ill. XII. kerületi Önkormányzatok, stb.
Rendezvényszervezés - versenyszervezés Irodánk praxisában olyan cégeknek szerveztünk rendezvényeket, mint: Kodak, IBM, Európa Régiók konferenciája. A 2006-os évben rendeztük meg Ausztriában 8. alkalommal a Bankár Kupa és 7. alkalommal a Telecom Kupa elnevezésű versenyünket. (Résztvevők többek között: MKB, OTP, Raiffeisen Bank, CIB, valamint Pannon GSM, T-Com, KAPSCH, stb.)

A hosszú idő, amit az utaztatás területén eltöltöttünk, segít abban is, hogy egyénre illetve csoportra szabott szabadidős és utazási terveket is megvalósítsunk!

Tervezzen! - Keressen minket! - Utazzon velünk!
 

vissza

AdChange ingyen reklám
  Jogi nyilatkozat | Médiaajánlat | Utazási ajánlat elhelyezés | Ügyfélkapu | Kapcsolat Webdesign